O NAMA

Dobrodošli na web stranicu kamene kuće GREGOV iz Lumbarde na otoku Korčuli

Ako se odlučite odmor provesti u mjestu Lumbardi, prelijepom mjestu na otoku Korčuli, prostrano, atipično, ekološki čisto s bogatom vegetacijom, a udaljeno od grada Korčule samo 6 km, provedite odmor u kamenoj kući GREGOV. Kuća se nalazi samo 300 metara od centra Lumbarde, 4 metra od mora i ima pogled na arhipelag sa 19 otočića. Posjeduje parkiralište i vezove za čamce ili glisere, 8 ležaljki na kamenoj plaži, veliki roštilj.

Stone House Gregov - najam kuće i apartmana Stone House Gregov - najam kuće i apartmana Stone House Gregov - najam kuće i apartmana Stone House Gregov - najam kuće i apartmana

Naša kuća građena je u klasičnom dalmatinskom stilu s pročeljima od bijelog bračkog kamena te prostranim terasama.Mirno okružje jamči Vam ugodan odmor, od središta mjesta Lumbarda udaljeni smo svega nekoliko minuta hoda, a ako se želite okupati, plaža sa ležaljkama nalazi se ispod kuće sa kristalo čistim morem.

Dugogodišnje iskustvo u turističkoj djelatnosti te stalno unapređivanje usluge stavlja naše ponudu smještaja u vrh ponude privatnog smještaja mjesta Lumbarda na otoku Korčuli.Nadamo se da će Vam ova web stranica pomoći pri odabiru sljedeće lokacije za Vaš odmor, a ljubaznost te profesionalna usluga domaćina učiniti Vaš odmor nezaboravnim.

Gostima nudimo ugodan smještaj u četverosobnim apartmanima za 8 - 10 osoba ili za individualne turiste u 4 sobe sa 4 vlastita kupatila.

Osim smještaja našim gostima nudimo američki doručak, prema dogovoru. Ako Vam je pak draži aktivan odmor, domaćini će Vas povesti na izlet sa barkom po obližnjim otocima. Gostima bez vlastitog prijevoza osiguravamo prijevoz do gradaKorčule u dolasku i odlasku.